Wie ben ik?

Op het moment dat je een dierbare verliest zakt de grond onder je voeten vandaan, je voelt emoties die je nooit eerder gevoeld hebt, je leven wat eens zo vertrouwd was, is ineens weg en zal nooit meer hetzelfde zijn. Een verlies van een dierbare betekent ook verlies van een stuk van je eigen identiteit.

Een paar jaar geleden heeft mijn leven een grote omkeer gehad waardoor ik anders in het leven ben gaan staan. Deze omkeer heeft ervoor gezorgd dat ik mijn gevoel ben gaan volgen en mijn verhaal met jullie wil delen door middel van Harmonyplanner. Ik wilde dit gevoel omzetten in iets positiefs, laten inzien dat het mooi is om diegene die is overleden weer te laten leven door herinneringen met elkaar te delen en te proosten op het leven! Voor even zijn ze weer dichtbij je, herken je je oude vertrouwde ‘ik’ weer terug en zijn ze bijna tastbaar.

Het neemt het verdriet niet weg, maar het maakt het hopelijk wel iets dragelijker voor diegene die achter blijven, want ook al is je dierbare fysiek niet meer aanwezig zijn ze er nog steeds in alles wat je nog doet. Het is een verandering, geen afscheid!

Liefs,
Athina

Harmonyplanner