Overige diensten

Je dierbare betrekken bij jullie trouwdag!
Bij een bruiloft denken we vooral aan vreugde en veel blijdschap, maar als jullie iemand moeten missen in die directe kring van belangrijke dierbaren, dan is dat op deze dag extra moeilijk. Je mist ze, je had graag gewild dat ze erbij zouden zijn. Door je overleden dierbaren een speciaal plekje te geven op jullie bruiloft zijn ze er toch nog bij! Er zijn heel veel manieren om je dierbare op een mooie en feestelijke manier bij jullie ceremonie te betrekken. Timing is in dit geval heel belangrijk maar ook de uiting die bij jullie past. Jullie bedoeling is immers om een korte maar waardevolle gedachte toe te voegen aan jullie bijzondere feestdag!

Harmonyplanner voor jullie bruiloft
YES! Jullie gaan trouwen maar je hebt geen idee waar je moet beginnen met het plannen van jullie bruiloft? Aan de ene kant zit je vol vreugde maar aan de andere kant weet je ook dat je van alles moet gaan regelen waardoor de vreugde naar de achtergrond schuift en je je ook niet volledig kunt focussen op het onderdeel wat ook graag je aandacht heeft namelijk je overleden dierbare op een bijzonder manier bij jullie bruiloft te betrekken. Dit is erg jammer, door mij in te zetten als jullie harmonyplanner kan ik heel veel dingen uit handen nemen voor jullie. Daarnaast wil ik jullie het gevoel geven dat jullie overleden dierbare op een mooie en integere manier aanwezig zal zijn op jullie speciale dag!

Neem vrijblijvend contact met mij op om jullie wensen door te geven, ik kan op grond daarvan alvast een voorlopige prijsindicatie geven.

 

 

 

Advies gesprek
Heb je je bruiloft al helemaal geregeld maar zou je alsnog advies willen om de dag specialer en persoonlijker te maken? Dan zou ik je kunnen helpen door middel van een advies gesprek. Het gesprek vindt via Skype plaats, tijdens dit gesprek kun je mij alles vragen wat betrekking heeft op jullie bruiloft. Het voordeel om via Skype een advies gesprek aan te gaan is dat je van te voren al je vragen kunt opschrijven en daarnaast hoef je ook de deur niet uit! Na ons gesprek krijg je van mij nog handige tips mee waar je op zou kunnen letten en een verslagje van ons gesprek, altijd handig om na te kunnen lezen.

Kosten per gesprek € 75 (incl BTW) inclusief de tips en het verslag.

 

 

Wat zijn de voordelen van een harmonyplanner?
De voordelen van een harmonyplanner zijn dat ik mij goed kan inleven in de situatie van een ander en altijd op mijn gevoel afga. Daarnaast heb ik een groot netwerk, draag ik uiterste zorg voor de beste leveranciers met de gunstigste prijs en wens ik jullie de beste dienst toe. De kosten van een bruiloft kunnen aardig oplopen maar door mijn expertise kun je naast tijd ook op veel dingen geld besparen zonder dat je het wist! Een bruiloft is elke keer weer anders en maatwerk, aanvankelijk wat jullie budget is kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.
Dit kan de totale organisatie zijn of enkele onderdelen zoals de styling of het uitzoeken van de locatie maar ook kan ik jullie helpen om op de dag zelf aanwezig te zijn als harmonymeester om alles in goede banen te lijden zodat jullie zorgeloos kunnen genieten want daar draait het immers om!