Harmonyritueel

Wat is een Harmonyritueel?

Mensen vragen zich vaak af wat rouwen precies is als je nooit iemand zelf verloren hebt. Hoe kun je het omschrijven zodat een ander het snapt en hoe kun je dit verdriet omzetten naar iets wat het dragelijker maakt?

Je levert aan de ene kant een gevecht om de pijn en het verdriet te boven te komen maar na verloop van tijd verandert dit gevoel. Je leert de wereld opnieuw kennen. Het weefsel van het leven moet in feite opnieuw geweven worden. Jouw levensverhaal heeft een nieuwe wending gekregen, je staat voor de taak er betekenis aan te geven en te zorgen voor de voortgang van je eigen levensverhaal, hoe moeilijk dit ook is.

Vaak wordt de naam niet meer genoemd die is overleden, terwijl je hun aanwezigheid nog dagelijks voelt. Waarom zou je dit gevoel niet omzetten naar iets tastbaars en deze persoon herdenken op een mooie en vrolijke manier?
Een harmonyritueel staat in het teken van het vieren van het leven van diegene die niet meer bij jullie is en om samen de kracht te vinden om door te gaan en te proosten op het leven! De herinneringen zullen als een rode draad aanwezig zijn tijdens dit ritueel.

Het is heel persoonlijk en alles is mogelijk. Samen met jou ga ik kijken wat de mogelijkheden zijn. Met mijn creativiteit en betrokkenheid denk ik graag met je mee. Diegene die je bent verloren zal op een mooie manier herdacht worden in een positieve sfeer. Mooi om dit met elkaar te kunnen delen!

harmonyritueel-ballon